Lingerie

Wil je sexy vintage lingerie kopen om jouw geliefde eens goed te verrassen? Lijkt de spanning in de slaapkamer een beetje verdwenen te zijn en wil je hier met nieuwe lingerie verandering in brengen? Je geliefde verrassen met een nieuw setje is vaak ontzettend lastig. Je weet immers niet precies wat hij/zij mooi vindt. Wat voor lingerie vinden onze liefdespartners nu eigenlijk echt mooi en hoe sla je nooit de plank mis? Ik geef je 5 handige tips!
*1 Straal zelfvertrouwen uit
Onze geliefden zijn dol op mannen/vrouwen die zelfvertrouwen uitstralen. Als jij je niet prettig voelt bij een lingeriesetje en je eerder geneigd bent om je lichaam te verbergen, moet je deze ook vooral niet kopen. Ga voor luxe lingerie waarin je gezien mag worden. Laat zien dat je trots bent op je rondingen en je fijn voelt in het door jou gekozen setje. Zelfvertrouwen werkt altijd als een ware boost voor het liefdesleven.
*2 Zwart is altijd goed
Geliefden zijn dol op zwart. Zwart voelt niet alleen heel mysterieus aan, maar geeft de drager ook nog eens een zeer sexy uitstraling. Bovendien kan vrijwel ieder type huidskleur perfect gecomplimenteerd worden door een zwart lingeriesetje. Met zwart kan je vrijwel alle kanten op. Kies voor een geweldige jarretelgordel, houd het zo neutraal mogelijk of maak het geheel af met een subtiel kanten detail.
*3 Schaf setjes aan
Ben jij ook iemand die honderd-en-één onderbroekjes in de kast heeft liggen? Dat is helemaal niet vreemd. Uit onderzoek blijkt dat de meeste vrouwen kiezen voor neutrale slipjes om zo gemakkelijk setjes te maken. Toch raden wij, om je liefdesleven een oppepper te geven, wel aan om meerdere gehele setjes te maken. Kies een keer voor een wat luxer setje en gebruik deze om de nachten nog gezelliger te maken. Je voelt je sexy en zelfverzekerd en dat straal je uit! Bijvoorbeeld de sterk doorzichtige slip van Nylon Dreams. https://kousenbenen.nl/sterk-doorzichtige-nylon-slips.html

*4 Kies voor verhullende lingerie
Velen denken ten onrechte dat ze gelijk heel veel huid moeten laten zien om hun lief te verrassen. Het tegendeel blijkt echter waar te zijn. Ze zijn er dol op als je nog iets aan hun verbeelding overlaat. Natuurlijk weten ze precies hoe je eruit ziet, maar een beetje plagen kan geen kwaad. Kies bijvoorbeeld voor de romantische uitstraling van de kanten jarretelgordels van Nylon Dreams deze zien er niet alleen heel stijlvol uit maar zijn ook nog eens ontzettend verleidelijk. Door met kanten details te werken laat je het hoofd van jouw geliefde op hol slaan. Verhullend en toch sexy, dat zijn de sleutelwoorden voor een zeer spannende avond. https://kousenbenen.nl/lingerie/6-straps-jarretelgordel-van-kant.html

*5 Elke partner is anders
Natuurlijk ken jij jouw partner het allerbeste. De ene houdt van subtiele verleiding, terwijl de ander dol is op zeer pikante setjes die niks meer aan de verbeelding overlaten. Bedenk wel dat zelfvertrouwen het allerbelangrijkst is. Zolang jij je goed voelt en laat zien dat je moeite hebt gedaan om hem/haar te verrassen, zal jouw geliefde het lingeriesetje direct goedkeuren.
Voor meer info:https://kousenbenen.nl/lingerie.html  Of neem contact met mij op via klantenservice@kousenbenen.nl


Fijne dag
Patricia www.kousenbenen.nl