De laatste dag van de showroom

Met een dubbel gevoel kijk ik uit naar aankomende zaterdag.
De laatste openingsdag van onze showroom.
Aan de ene kant is het natuurlijk geweldig dat ik zo een fantastische ruimte heb kunnen vinden voor de beautysalon. Dat gaat ook echt prachtig worden. En ik heb er heel veel zin in om daar een nieuwe start te gaan maken.
Maar aan de andere kant ga ik de showroom wel missen. Het contact met de klanten, het adviseren, de diversietijd van de mensen die bij me kwamen om kousen, lingerie, panty’s of sieraden te kopen.
Het zal best raar zijn om zaterdag om 17.00 uur de deur te sluiten en dan te weten dat het de laatste dag was van iets dat toch wel mijn liefde had en mijn passie.

Gelukkig blijven we wel online via de webwinkel en neem ik nog steeds de taak op mij om de social media te blijven doen, de nieuwsbrieven te schrijven, de bestellingen te verwerken en te versturen, en last but not least, het adviseren van de juiste maat en of model. Want ook per mail komen dit soort vragen binnen.
Nogmaals, u bent zaterdag 15 februari vanaf 10 uur van harte welkom om onze laatste showroomdag feestelijk met ons af te sluiten. Feestelijk hoor ik u denken? Ja Feestelijk…. want we vieren dit prachtige product, en de geweldige mensen die we de afgelopen jaren in de showroom hebben mogen ontvangen.

Lieve klanten, ontzettend bedankt dat ik jullie heb mogen ontmoeten, jullie heb leren kennen en met sommigen ook echt een band heb gekregen.
Tot ziens in onze webwinkel…..of….bij mij in de behandelstoel van Salon Cosmetic.

Patricia.