100% Zijden

In het assortiment van Kousenbenen vind u diverse soorten kousen. Denk aan de RH&T, de Fully Fashioned Stockings en de stay-ups. Deze zijn allemaal van 100% nylon.
Nylon is een heel fijn materiaal, daarom is het ook zeer geschikt om er kousen van te maken.
Maar Kousenbenen.nl heeft óók een zijden kous in het assortiment.
Genaamd: Champs Elysees. Deze prachtige kous komt van Cervin Paris en is gemaakt van 100% zijde. Er zijn GEEN andere stoffen aan toegevoegd.  Dat maakt deze kousen uniek.
De zijden waarvan deze kous gemaakt is, komt van de zijdenspinnerij uit de Zuid Franse Cévennen. Iedere zomer gaat het team van Kousenbenen.nl naar deze streek, het is geweldig om te zien hoe dit hele proces gaat, van de zijden rups tot aan de zijden kous. Het is erg interessant, en maakt dat wij u als klant u nog beter kunnen voorlichten over deze kousen.

Zoals alles wat van zijde gemaakt is voelt deze kous ook zeer zacht aan. Zeker op de huid is dat erg prettig.
Een ander voordeel is; de zijden kous wasemt beter uit dan bijvoorbeeld een panty die gemaakt is van nylon en lycra.
De kous is wel iets kostbaarder dan een nylon kous, maar wanneer er men met beleid met de kousen omgaat kunt u hem meerder malen dragen.  Draag bijvoorbeeld kousenhandschoentjes bij het aantrekken.

De Cervin Champs Elysees is een kous van 20 denier en is daarom ook goed te dragen als het nog niet zo heel warm is. Het is een RH&T , dat wil zeggen, de kous heeft een versterkte hiel en teen.
Verder heeft de kous een prachtige glans waardoor uw benen zullen stralen wanneer u ze draagt.
Deze kousen moeten met een Jarretel gedragen worden.

Heeft u een nylon allergie dan is deze kous zeker geschikt voor u. Maar ook wanneer u een groot liefhebber bent van jarretelkousen is het voor velen een wens om deze kousen nog eens te mogen dragen.
Kousenbenen.nl heeft ze in het assortiment in de maten 1 t/m 5, in huidskleur.
Zie de matentabel in onze webshop voor de voor u juiste maat.

https://kousenbenen.nl/kousen/cervin-champs-elysees-zijden-kousen.html

Patricia.
Kousenbenen.nl

*de foto’s zijn privé eigendom van Kousenbenen.nl