Alvast een lente gevoel….

Beste kousenliefhebbers, 
Mijn naam is Patricia, ik werk bij Kousenbenen.nl en voor de gene die ons nog niet kennen, welkom bij onze blog.

We kunnen het ons nog niet echt voorstellen, maar volgende maand begint al echt de lente. Heerlijk om veel naar buiten te gaan, de lucht op te snuiven van het verse groen, jonge eendjes in de sloten zien zwemmen en
een comfortabele stoel in een windvrij hoekje in de zon……. Een glas witte fruitige wijn uit Lanquedoc en aan je benen een paar nylonkousen. De gestippelde nylonkousen in de kleur Nude van Cervin Paris. 
https://kousenbenen.nl/kousen/cervin-capri-gestippelde-nylonkousen.html

Verder draag je een kittig jurkje dat je al een tijdje in de kast had hangen, maar voor deze temperaturen heel erg geschikt is. Jouw lente gevoel is compleet.

Deze kousen zijn juist heel fijn om deze lente te dragen, want ze zijn maar 15 denier. Dus mooi dun en net warm genoeg om je benen niet met kippenvel te laten staan. Ze staan charmant, vrouwelijk, en ik weet het zeker, je benen zullen de show stelen wanneer je ze draagt. Dus draag ze niet alleen in de tuin wanneer je in die fijne stoel in dat heerlijke zonnetje zit, maar draag ze ook als je gaat boodschappen doen, of bij je (schoon)moeder op visite. En voor de heren die dit bericht lezen: En denk ook eens aan Moederdag ( 10 mei), Je doet je grote liefde en jezelf een plezier door deze kousen cadeau te geven.
Wil je ze als Moederdag cadeau online bestellen, doe dit dan op tijd, want op is op. En vermeld in de notities die je vind in de kassa er even bij dat het een cadeau is, dan pak ik het leuk voor je in. (binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten)
De prijs is ook zeer vriendelijk van deze kousen. Deze prachtige nylons zijn maar €16.20 per paar.
Wel raad ik met klem aan om de kousen aan te trekken met een paar kousenhandschoentjes, dan heb je het langst plezier van deze prachtige sieraden voor je benen.   
Zijn er vragen over deze of andere kousen en/of lingerie………. vraag het gerust via klantenservice@kousenbenen.nl

Fijne week!